DONER FOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 51 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Doner Food. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 21:25 Eten werd sneller bezorgd dan aangegeven dus dat was top! Echt al binnen een half uur. Eten was lekker warm en een normaal broodje kipdoner was al onwijs groot :)
4 feb 2024 om 20:24 SuperSnel en lekker Maar het had wel wat warmer gemogen.
29 jan 2024 om 6:37 Pattat was niet goed gaar. Bij elke hap hadden we een apart gevoel. Uurtje later lagen we met zn 2en boven de wc het eten weer vaarwel te zeggen. We zijn er echt 1 dag GOED ziek van geweest.
28 jan 2024 om 23:13 Eindelijk weer een goede doner zaak in de buurt!
26 jan 2024 om 19:26 Doner was koud, patat was ok.
16 jan 2024 om 20:25 Alles prima in orde. Goede, knapperige patat alsof deze net uit de friteuse kwam (snel bezorgd) en heerlijke Turkse pizza's.
12 jan 2024 om 21:04 Altijd goed eten
12 jan 2024 om 20:01 Goed eten netjes op tijd bezorgd, eten was en smaakte wat we verwachten
12 jan 2024 om 17:47 Kapsalon was letterlijk knoflooksaus met kapsalon, niet lekker dus veelste veel saus. Turkse pizza met shoarma en kaas besteld ook, shoarma was nergens te bekennen heel jammer dit zonde van me geld